Thanks For A Friend…

Posted: May 9, 2009 in ABSARIA

Salam buat rakan sekalian.Ketika sedang menemani para pendebat menjalani latihan intensif bagi persediaan ke pertandingan tak lama lagi,sempat untuk menulis sedikit penghargaan buat rakan yang telah memberi ‘penghargaan’. Hakikatnya,banyak jenis penghargaan dalam persahabatan.Jujur dalam percakapan,benar dalam pertuturan,suci dalam membetulkan dan senang dalam memaafkan. Itu antaranya.Bagi entry kali ini,saudari nuyu( http://www.nuyu88.blogspot ) ,tentunya salah seorang rakan saya,telah menginterpretasikan penghargaan beliau pada persahabatan kami melalui penganugerahan award rakan bloggers.Hakikatnya,gadis kecil molek , lincah bersemangat,dan rancak bertindak seolah tiada halangan bagi beliau dalam mencapai apa yang diimpikan,telah menyedarkan betapa perlu untuk mengungkap pengharhargaan kepada persahabatan.thanks nuyu. Award ini tidak dapat saya penuhi peraturannya,kerana saya anugerahkannya pada nuyu dan semua rakan bloggers yang membantu saya dalam membantu diri saya.seterusnya,untuk kalian pembaca,saya hadiah kan sajak inggeris ini untuk anda:

I Will always in Town

Real friend don’t need words

Love them with care…so they will never hurt,

Let me be your friend,

when you are sad and down,

because of you…i’ll always be in the town.

By:Sandra R.

Advertisements
Comments
  1. Zahirah says:

    Salam Bro..hope jumpe lagi di lain hari tp bkn kan udm la.hak3..smoge bjaye mengejar impian kamu.Kosong2..

  2. gafildgumok says:

    hehe…tapi bang…nowne sahabat2 pon ada yang xleh pakai…ni yang kuceng oren pening now… selaku kuceng paling gemok kat malaysia ne…saya sudi jadi sahabat abang.. kita jadi kucengs malaysia yang bersatu padu…hahaha…saya dah ada blog… lawat2 la blog kuceng yang oren ne eh…..hehe…www.gafildgumok.wordpress.com. gafildgumok mengomel…

    • absarlegal says:

      yup.Thank.Nice blog.sama sama beringat,skrg ramai kawan bila senang,kawan bila susah,payah nak jumpe.

  3. defactohokage says:

    haaa…betul kata kuceng gumok…tak sume kawan sahabat..tapi sahabat tetap sahabat.,.hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s