GP AGRO ENTERPRISE vs ABSAR NETWORK

Posted: June 30, 2008 in ABSARIA

Okeh,kita tinggalkan babak yang lepas,masuk buku baru.Hmmm,saya mahu berkongsi dengan anda apa yang berlaku hari ni,Petang tadi saya ada 3 meeting,2 meeting bersama dengan Fakulti undang2 dan satu bersama dengan board of director GP AGRO Enterprise.huhuhhu,means i also one of them la.Ini ada lah syarikat kedua saya.Saya mahu berkongsi gembira dengan anda apa yang berlaku dlm meeting td.Namun biar saya cerita sedikit apa itu GP AGRO Entr…

Nak tau kami buat apa?hmmm,kami adalah petani moden yang menyediakan LINTAH kepada yang memerlukan nya,eiiiii ‘gelinya’,mungkin itu yang terkeluar dari mulut sesetengah org.Namun hakikatnya,itu kegilaan kami sekarang.Meeting td dah istyhar kan,keuntungan 3 bulan pertama mencecah ke 5 angka.Pehhh,rasa happy n syukur sgt. Tp jauh di sudut hati,menyesal pun ada coz time letak modal aritu,x letak banyak banyak.Maklumlah,masih belajar lagi.hahaha.x pe la,cari pengalaman,kata hati …memujuk.: )Sekarang kami dah ada pembeli tetap di pantai barat yang mahukan lintah.Di sana sahaja dah lebih 10000 ekor sebulan diaorg nak.Mmm Diaorg nak buat apa?…Ntahla,katanya buat berbekam,prodak kosmetik,losyen n sbgnya. X kisah la,janji ada market.Hahaha.Dalam kegembiraan yang ada tadi,tetiba je teringat balik pada syarikat pertama yang saya tubuhkan; ABSAR NETWORK…apa citer ek?

Rasanya saya perlu beri suntikan barupada syarikat ini.Syarikat ini saya buka untuk operasi dalam universiti.Dan saya adalah pemilik mutlak syarikat ni.Bkn jual lintah atau binatang2 lain,hahaha,tp mcm2 yg dilihat menjadi keperluan para pelajar.Asal je ada peluang n ruang,saya cuba unt tembusi pasaran di universiti.Itulah tapak utama n pertama saya bermula dalam perniagaan.Sudah tiba masanya untuk mulakan semula operasi,kerana semester baru telah bermula.InsyaAllah,doakan kejayaan saya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s